Automatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic Servis
parallax background

Vrste proizvoda i usluga

AQA Drink Pro 20


BWT automati za vodu vrhunac su tehnologije vode. Estetski prilagodljivi svim vrstama prostora u stanovima i kućama, osim dodatne mogućnosti proizvodnje gazirane vode, nude i varijante serviranja vode različitih temperatura i stupnja mineralizacije.

Kompaktan, snažan i multifunkcionalan uređaj može se koristiti na mjestima gdje je potrošnja vode u prosjeku visoka. Uz kompletnu uslugu i higijenski sustav BWT-a, zajamčeni su najviši higijenski standardi, a prije svega voda odličnog okusa mineralizirana s magnezijem: obična, ohlađena, s mjehurićima ili vruća.

AQA drink Pro 20 dostupan je za najam ili prodaju u stolnoj ili samostojećoj verziji (s ugrađenim donjim ormarićem).

AQA Drink Pro 60


AQA drink Pro 60 impresionira svojim inovativnim tehničkim značajkama i visokokvalitetnim izgledom od nehrđajućeg čelika. Uz AQA drink Pro 60 svakoga
dana možete uživati u pitkoj vodi koja je potpuno higijenski ispravna zahvaljujući najsuvremenijem UV sustavu na izlazu vode i potpuno automatiziranom sustavu čišćenja.

Bez obzira na to imate li više ili manje prostora na raspolaganju – različite verzije AQA drink Pro 60 uređaja kreirane su na način da se mogu prilagoditi različitim vrstama potreba.

AQA drink Pro 60 dostupan je za najam ili prodaju u stolnoj ili samostojećoj verziji (s ugrađenim donjim ormarićem).